Bridge Mutual gir sikkerhet for DeFi med Plasma

Bridge Mutual gir sikkerhet for DeFi med Plasma.Finance-partnerskap

En av de største bekymringene for den nylige flommen av nye brukere som kommer inn i det digitale aktivaområdet, er sikkerheten til midlene. Før de til og med setter inn pengene sine på populære fiat-ramper og serviceaggregatorer, har de allerede hørt alt om Mt. Gox, KuCoin-heisen, eller noen av fordelene i desentraliserte finansprotokoller.

Det er ingen overraskelse at disse tjenestene ser på løsninger som kan gi brukerne litt trygghet

Til slutt vil dette tiltrekke større investorer til noen av de mer interessante områdene innen blockchain-utvikling som utgjør DeFi-rommet.

PlasmaPay og Plasma Finance er en grenseoverskridende betalingstjeneste og DeFi-aggregator som har funnet en slik løsning i Bridge Mutual, en desentralisert forsikringsleverandør. Nyheten ligger i å være en Bitcoin Billionaire skjønnsmessig p2p- og p2b-forsikringsplattform som dekker stabile mynter, sentraliserte børser og smarte kontrakter. Denne dekningen er finansiert av brukere som bestemmer seg for forsikringsutbetalinger mens de mottar kompensasjon for å delta i økosystemet.

Som et resultat av et partnerskap med Bridge Mutual, vil brukere av Plasma Finance kunne finansiere eller tilby likviditet direkte til en forsikringstjeneste, mens Plasma Pays populære fiat on-ramp vil garantere at den er tilgjengelig for et økende antall investorer. Til gjengjeld er Bridge Mutual satt til å bruke noe av sin egen likviditet til å starte en PlasmaPay-forsikringspool hvor brukere som gir dekning kan tjene PPAY-tokens som en belønning.

PlasmaPay og Plasma Finance kan nå gi både gamle og nye investorer bedre forsikringer om sikkerheten til fondene sine, samtidig som de gir nye muligheter. På den annen side utvider tilstrømningen av brukere med nyfunns tilgang til Bridge Mutuals protokoll likviditeten og styrker tjenestene. Dette gjør begge partnere sterkere, mer løsningsdyktige og sikrere.

Bridge Mutual CEO Mike Miglio mener at partnerskapet vil „øke den generelle sikkerheten til DeFi-rommet ved å oppmuntre brukerne til å beskytte hverandre.“ Hans nye partner, PlasmaPay-sjef Ilia Maksimenka, var enig i at det var „en nettofordel for to sterke prosjekter som ønsker å optimalisere DeFi-markedet som helhet“, og at „brukervennlighet og tilgang til forsikring til slutt kommer brukere til gode.“